fbpx skip to Main Content
Martin-de-Mars

Een pionier, ondernemer en manager die overal commerciële kansen ziet én deze weet te benutten. Dat is Martin in een notendop. Door zijn enthousiasme en overtuigingskracht kan hij mensen als geen ander motiveren, meenemen en processen versnellen. Met een pragmatische benadering weet hij vraagstellingen om te zetten naar concrete initiatieven. Altijd vanuit de analyse, met een scherp oog voor detail en passie voor verbetering.

Met een ruime ervaring als verkoopleider, manager en zelfstandig ondernemer kent Martin het klappen van de zweep. In de overtuiging dat alles draait om de klant heeft hij voor diverse bedrijven aantoonbaar succesvol veranderingsmanagement doorgevoerd: Betrokkenheid vergroot en van taakgericht naar klantgericht denken en werken.

Dankzij training op o.a. klantgerichtheid, -beleving, efficiency en bijverkoop heeft hij voor meerdere organisaties een structurele groei weten te realiseren. Niet voor niets werd zijn bedrijf uitgeroepen tot ‘Beste Digitale winkel van Nederland.’

Door goed te luisteren en zich oprecht in jou te verdiepen legt hij de vinger op de zere plek en weet hij jouw (onderliggende) vraagstellingen om te zetten realiseerbare doelen. Op professionele wijze haalt hij feedback op bij jouw klanten waardoor jij je nog beter kunt profileren. Bij hem ervaar je een sterke betrokkenheid en verantwoordelijkheid om zaken tot het gewenste resultaat te brengen. Of liever, doelstellingen te overtreffen.

“Het geeft mij energie als mijn bevlogenheid op anderen overslaat en het beste uit organisaties of teams naar boven komt.”

BEL ME NU
+
Bel mij!
Back To Top