fbpx skip to Main Content
Arnoud-Kuipers

Arnoud Kuipers is een auteur, spreker en ‘award winning’ aftersales trainer. Zo werd Arnoud in 2018 verkozen tot Drents ondernemer van de maand. Met zijn bedrijf 123aftersales helpt hij ambitieuze ondernemers en vakbedrijven om ambassadeurs van hun klanten te maken. Arnoud weet als geen ander welke technieken je kunt gebruiken en wat de allerbeste aftersales-strategie is.

Inspirerende spreker

Arnoud heeft het creëren van ambassadeurs tot een ware kunst verheven.
Tijdens zijn presentaties wordt er veel gelachen en je gaat altijd met een kop vol ideeën weer naar huis. Voor bedrijfseigenaren en managers gaat het over strategieën en voor medewerkers over mindset en klantverwachtingen overtreffen. Altijd praktisch, concreet en vol met humor.

Auteur Managementboek

In de zomer van 2019 is zijn boek “In 10 stappen van klant naar ambassadeur” verschenen. Een praktisch managementboek die de lezer aan het denken zet. Hoe haal je het meeste rendement uit je bestaande klanten? Hoe zorg je dat klanten graag weer terugkomen? Hoe profiteer je van meer mond-tot-mondreclame? Dit lees je allemaal in “In 10 steppen van klant naar ambassadeur” die nu in de boekhandels ligt.

Aftersales trainer

Arnoud Kuipers is langzaam maar gestaag Nederland aan het veroveren met zijn bedrijf 123aftersales. Waar de meeste bedrijven zich focussen op het koud werven van nieuwe klanten, leert 123aftersales deze bedrijven om vooral bestaande klanten te koesteren en via deze klanten nieuwe klanten te werven. Concrete strategieën om een leuker bedrijf te worden, worden tijdens deze trainingsdagen gesmeed. Een leuker bedrijf om voor te werken, maar natuurlijk ook om mee zaken te doen.

P.R.O.F.I.T.-formule

Arnoud is de geestelijk vader van de P.R.O.F.I.T.-formule. Deze formule bevat de vijf elementen die elke bedrijf in zijn bedrijfsvoering kan toepassen om zodoende ambassadeurs van hun klanten te maken. In zijn boek, in zijn trainingen én tijdens de presentaties komt dit aan bod en wordt dit simpel en praktisch uitgelegd.

BEL ME NU
+
Bel mij!
Back To Top