fbpx skip to Main Content
Anouk Jose Drayer

Anouk Jose Drayer is een echte marketing & mind specialist. Ze inspireert en ondersteunt ambitieuze ondernemers en vakbedrijven bij het uitrollen van een strategisch marketingplan en het creëren van een veerkrachtige (ondernemers-)mindset. Door beide disciplines in te zetten worden er explosieve resultaten behaald.  “Je moet immers wel geloven in jouw strategie!”

Anouk is al jaren werkzaam als marketeer. Zij heeft onder andere de marketing, sales & events georganiseerd voor het Van der Valk Hotels concern. Zij beschikt over de marketing vakdiploma’s en heeft als pionier het externe NIMA diploma bij het Hanze instituut op de kaart gezet. Anouk is regelmatig in de media te vinden waar zij haar expertise deelt.

Met haar bedrijf NOUX marketing & mind biedt Anouk online programma’s aan voor ondernemers en vakbedrijven. In deze online programma’s leer jij:
• een kickass mindset creëren en je marketing en sales strategisch in te zetten in het online programma; Mind Your Own Business
• hoe je jezelf succesvoller positioneert voor die promotie of als ondernemers in het programma; Playing the game
• hoe jij een mega veerkrachtige mindset creëert in het programma; Kickass mindset.

Anouk is ook beschikbaar als 1-op-1 coach in een brainstormsessie, ze biedt trainingen en workshops aan in groepsverband en organiseert lezingen en seminars. Jij kunt Anouk ook boeken voor jouw event!

About Anouk

Van je shit je hit maken.

Ik hou van deze oneliner omdat ik er absoluut in geloof! Je hoeft niet met een gouden lepel te zijn geboren om succesvol  te worden. Je dient te beschikken over een dosis lef, doorzettingsvermogen en een veerkrachtige (groei-)mindset. Als je hongerig blijft om te leren kun je jouw ellende omzetten in kracht en dan ga je echt knallen!

Marketing

“Marketing is een magisch vakgebied, het doet je afvragen of het product zo super goed is of dat het te danken is aan steengoede marketing. Ik zeg altijd; wat een product of dienst nu nodig heeft is 1. Consistente kwaliteit en 2. Goede marketing. Het 1 bestaat niet zonder het ander.”

Mindset

“Mindset is de basis voor alles, zowel zakelijk als privé! Niet alles kun je sturen met mindset maar wel heel veel. Kennis van de werking van ons brein is cruciaal. Zo herken je jouw valkuilen en kun je bijsturen waar nodig. Jongeren zouden op school al les moeten krijgen over dit onderwerp. Vakken leren is noodzakelijk maar waarom leren we niet hoe we een veerkrachtige mindset ontwikkelen? Dit zou enorm schelen in de stress gerelateerde ziektekosten van ons land, het zou burn-outs verminderen, we worden er gelukkiger, empatischer en succesvoller van. Het is dan ook mijn missie om dit bij onderwijsinstellingen onderdeel te laten worden van het lesprogramma.”

Dankzij een krachtige mindset geloof je vervolgens ook in jouw kans van slagen wanneer je je talenten professioneel gaat inzetten. Je gelooft in je onderneming of in het maken van carrière. Je gelooft in die volgende stap. Je gelooft dat er kansen zijn, veel meer dan belemmeringen. Kortom je mindset is de motor, je talenten de benzine.

BEL ME NU
+
Bel mij!
Back To Top